Tag på fagskole og udvikl dig

Skribent: Share:

Går man rundt og tænker over, hvad der skal ske efter 9. kl., og føler man sig endnu ikke klar til at påbegynde en ungdomsuddannelse? Hvad så med at bruge lidt tid på at overveje, om et ophold på en fagskole ikke kunne være det rette. På Sorø Fri Fagskole gør man alt for, at hver enkelt elev får optimale betingelser og muligheder for at at udvikle sig både fagligt og menneskeligt.

Få et fantastisk skoleår væk hjemmefra

Selve skolen er placeret i centrum af den smukke by Sorø, som man finder på Midtsjælland. Trods byens ringe størrelse, sker der rigtigt meget i det aktive lokalområde og med kun 1 time til København og rigtigt gode transportforbindelser til nabobyerne, behøver man aldrig at kede sig, når skoledagen er omme. Skolen har plads til 80 elever, og der udbydes 2 hovedlinjer, som man kan vælge sig ind på. Det er henholdsvis design og gastronomi, og planen er så, at man fuldfører sin 10. kl. med sit speciale på skolen. Det betyder, at man ud over sit speciale også følger de fag, der er obligatorisk, når man går i 10. kl. Der er med andre ord fuld fart over feltet fra start til slut.
I dag er der mange unge, der vælger at tage det sidste år i grundskolen på en efterskole. Langt de fleste får et fantastisk år, simpelthen fordi de er sammen med en masse jævnaldrende, der er motiverede for at få det absolut bedste ud af opholdet. Her går faglighed hånd i hånd med personlig udvikling, og der lægges i høj grad vægt på tolerance og socialt samvær.

Meget mere end klasseundervisning

For at gøre hverdagen inspirerende og spændende spices det daglige skoleliv op med diverse ekskursioner, studieture, temadage og temauger, som ikke kun gør den enkelte meget klogere og mere vidende, men som naturligvis også har stor betydning for fællesskab og venskaber. Eleverne på skolen er mellem 15-22 år, og der er en nogenlunde ligelig fordeling af de 2 køn. Læs meget mere lige her fagskole.nu

Forrige

Brugskunst til gode priser

Næste

Det smukke ved internettet

Relateret indhold