Tag et sabbatår i udlandet og bliv styrket personligt

Skribent: Share:

Hvis man gerne vil holde et sabbatår, så kan man med fordel vælge et sabbatår i udlandet. Hvis man vælger at tage på højskolen i Zanzibar så vil man få lov til at opleve at vokse fagligt og personligt i eksotiske omgivelser. Ikke nok med, at man opnår faglig og personlig vækst, på højskolen er der også rig mulighed for at etablere mange nye venskaber.

Tag med på eventyr

På højskolen er der mulighed for at tilmelde sig en række spændende ture. Der er blandt andet mulighed for at bestige Kilimanjaro sammen med nogle af de andre elever. Herudover er der også mulighed for at komme ud og dykke, kite surfe, tage på safari, surfe, backpacke og meget mere. På de forskellige ture vil man opleve den fantasiske natur og det utrolige dyreliv, som er ved Zanzibar. Et højskoleophold her er uden tvivl en oplevelse man aldrig vil glemme.

Deltag i det frivillige arbejde

Hvis man gerne vil lære lidt om kulturen i de lokale byer, så er der på højskolen også rig mulighed for at deltage i frivilligt arbejde. I det frivillige arbejde er man med til at hjælpe de lokale. Igennem det frivillige arbejde vil man få et indblik i, hvordan det er at leve i Afrika. Som frivillig vil man opleve at give en sin tid og arbejdskraft og herigennem vil man opleve, at man får så meget igen. De fleste mennesker oplever at få rigtig meget ud af at hjælpe andre og få lov til at gøre en forskel i andres liv.

Spændende undervisning

En del af et sabbatår i udlandet på højskolen er den spændende undervisning. Underviserne er meget engagerede og gør derfor meget ud af undervisningen, som blandt andet byder på selvindsigt, kulturforståelse, miljøkendskab og meget mere. Undervisningen lægger ofte op til debat, hvor der er rig mulighed for at få drøftet forskellige emner og perspektiver.

Forrige

Hvordan skal et nyt køkken se ud for dig

Næste

Tager du kæledyrene med på ferie

Relateret indhold