I en sø af farver

Skribent: Share:

Jeg elsker farver, særligt når det er sat sammen, som farverne er det i en regnbue. Det er utroligt afslappende for mig at betragte disse farver, og nogengange kan det nærmest virke, som man bliver lullet ind i en drømmeverden af farver og regnbuer, når man lader sig fordybe i de smukke nuancer.

På samme måde som farver er beroligende og dejlige at betragte, synes jeg også, at havet er det. At komme ud og sejle og mærke den dejlige havbrise, er virkelig dejligt. Så længe det ikke er alt for bølgende, da jeg kan blive søsyg. Men i det hele at taget komme til havet, at komme ud og bade, og ikke mindst at sidde eller stå på stranden og betragte bølgernes fremgang ind over stranden, det er altså smukt.

Danmark har enormt dejlige strande, som både er rene og badevenlige. Derfor er jeg personligt ligeså glad for at bade i Danmark, som jeg er det på en strand i udlandet. Så længe vejret er til det, og det dermed sagt ikke er for koldt.

Forrige

teambuilding til hele organisationen og meget mere

Næste

Masser af låse til en formidabel pris

Relateret indhold