God byggerådgivning betaler sig i længden

Skribent: Share:

God byggerådgivning betaler sig i længden

Grundig og kvalificeret byggerådgivning er overordentlig vigtig, hvis man vil sikre sig imod problemer under og efter ens byggeprojekt.

Desværre hører man ofte om problemer, mangler og fejl, dårlig kommunikation og komplikationer i forbindelse med byggeprojekter. Det kan koste både tid, penge og frustrationer for bygherren. Derfor kan det i næsten alle tilfælde betale sig at få kvalificeret byggerådgivning, når man påbegynder et byggeprojekt.

En god byggerådgiver laver en detaljeret og utvetydig rådgivningsaftale, som varetager kundens interesser.

Uvildig byggerådgivning giver bygherren en sikkerhed for at arbejdet bliver udført til tiden, og også at der bliver bygget, så der leves op til alle regler og regulationer i byggeriet. Har man ikke en uvildig byggerådgiver tilknyttet sit byggeri, vil man selv skulle holde entreprenører og håndværkere ansvarlige for tidsoverskridelser eller fejl og mangler. Det kan i nogle tilfælde være en trættende og opslidende proces, som man altså kan undgå ved at benytte sig af en uvildig byggerådgivning.

Som privatperson kan det være fristende at spare en byggerådgiver væk til fordel for et dyrere køkken eller en ekstra stor tagterrasse. Sådan er der desværre rigtig mange, som tænker, når de bygger privat. Desværre fører dette blandt andet til, at op imod 70-80% af fejl i dansk byggeri forekommer i privat byggeri (Kilde: klahn-arkitekter.dk). Byggerådgivning til private er altså ikke blot en formalitet. Det kan rent faktisk spare private for både penge, tid og frustrationer i forbindelse med byggeri.

Klahn-arkitekter.dk har professionelle byggerådgiver, som altid udfører byggerådgivning, der varetager kundens interesser. Vil man vide mere om deres byggerådgivning, så læs mere her på siden.

Forrige

Brug for et økonomisystem der gør det nemt og overskueligt

Næste

Tag på efterskole

Relateret indhold