Genbrug også i din kantine

Skribent: Share:

Genbrug er meget oppe i tiden hvor vi skal tænke på miljøet og spare på ressourcerne. Der produceres mange nye møbler hver dag og ligeså mange kasseres. Det er på tide at vi stopper op og tænker os om for en del af de kasserede møbler kan sagtens genbruges.
Hos Brugte kantinestole har de blandt andet specialiseret sig i brugte kantinemøbler og her er noget for enhver smag og pengepung. Så uanset din virksomheds størrelse vil du finde møbler til din kantine/personalerum.
En hyggelig kantine er et must på de fleste arbejdsplader og vi vil gerne sidde godt når vi skal nyde vores frokost med gode kollegaer mens vi lader op til resten af arbejdsdagen. Kantinestole skal ikke bare se flotte ud, de skal være funktionelle og behagelige at sidde på. Kantinemøbler er med til at danne rammen om en hyggelig arbejdsplads, og da vi tilbringer mange timer på dem i løbet af en uge, er det heller ikke ligegyldigt hvordan, at siddekomforten er.
Vi vælger mange gange møbler udfra udseendet, og mange gange glemmer vi, at komforten er altafgørende. For stolen kan være aldrig så flot, hvis du får ondt i ryggen af, at sidde på den. Så for virksomheden, som mangler nye stole, er det heller ikke ligegyldigt hvordan, at medarbejderen sidder. For hvis medarbejderen har ondt i ryggen, så yder han ikke 100% og yder personen ikke, så mister arbejdspladsen omsætningen.

Genbrug er godt! Du får en dyr stol, som er dejlig og komfortabel at sidde på, men som ikke har kostet ligeså meget, som en ny og billig ukomfortabel stol har kostet, i kraft af, at den er brugt. Du sparer herved på pengene, er enorm klimabevidst, og får nok også lidt ekstra kredit hos dine medarbejder for din klimavenlige tankegang, især hvis du er omgivet af en flok “klimatosser”
Så er du ude efter en total win win, så er brugte kantinestole vejen frem.

Forrige

Kunne du tænke dig at tage på skiferie?

Næste

E commerce

Relateret indhold