Faldskærmsudspring og frit fald

Skribent: Share:

Ekstremsport – ja tak

Går du med en lille lufthelt i maven, eller kan du bare godt lide at dyrke en ikke helt almindelig form for sport, så prøv at springe i faldskærm eller at skydive. Begge muligheder er til stede her http://dropzonedenmark.dk. Men pas på, man bliver let afhængig, for har man først prøvet suset, er det svært ikke at ville have mere. Det er så suveræn en oplevelse, at man bare må have mere. Når man hænger deroppe i luften og ser ud over det hele landskab, føler man sig på en gang stor og ophøjet og samtidig uendelig lille. Suset, man føler, idet man springer, og befrielsen, man oplever, når faldskærmen åbner sig er ubeskrivelig.
Solospringene foregår i 1000 meters højde. Inden man får lov at springe, skal sikkerheden selvfølgelig være på plads. Der er professionelle instruktører, der sørger for den nødvendige teori, den rigtige påklædning og selvfølgelig det komplette udstyr.
Tandemspringene foregår i 4000 meters højde, og her sidder man fastspændt til en erfaren faldskærmsudspringer. Hos Dropzone Denmark er der således rige muligheder for at få det faldskærmsudspring, der passer til lige netop din personlighed og dit temperament. Har man et handicap, skal man ikke holde sig tilbage. Instruktørerne hos Dropzone har gode erfaringer med at springe med kunder med forskellige typer af handicaps.
Går du med en fornemmelse af, at der mangler noget i dit liv, så er det måske det store spring, som du ikke har fået taget endnu. Men det kan nås endnu. Bestil en booking i dag og lad dig rive med af de store oplevelser en sådan beslutning afstedkommer. Det er aldrig for sent at prøve noget nyt. Hos Dropzone får du en sikker og professionel behandling. En behandling varetaget af instruktører, som brænder for dig og for, at din oplevelse skal blive unik – så god fornøjelse.

Forrige

Vinder Danmark i Polen

Næste

Er det tid til besøg hos ejendomsmægler?

Relateret indhold