Få sikker opbevaring hos Depothuset

Skribent: Share:

Leder du efter opbevaring, så hør mere om et fantastisk lagerhotel her!
opbevaring hos depothuset
Hos Depothuset tilbyder man billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med deres prisgaranti matcher vi enhver pris. De vil være billigst!
Dette lagerhotel har til huse i Skive, Viborg, Horsens og Egå, så bor du i Jylland har du et par valgmuligheder i forhold til hvorfor du vil have opbevaret dine ting, uden du skal køre særlig langt for at nå frem til destinationen.

Deres simple priser
Hos Depothuset tilbyder de som tidligere nævnt prisgaranti. De matcher prisen og giver dig så -10 % ekstra i rabat, hvis det er lykkedes dig at finde en bedre pris til opbevaring end deres.
De mener det, når vi siger at vi vil være de billigste!
Det er meget nemt, at bestille et depotrum hos Depothuset. Så snart de har modtaget ens bestilling, modtager man en bekræftelse på mail. Bestil nu og flyt ind med det samme! Alle dage til Kl. 22.00 Du kan frit vælge mellem de forskellige depotstørrelser.
Hvordan og hvorledes med betaling?
Betaling og regulering
Lejen betales månedsvis forud. Lejen forfalder til betaling hver den 1. i måneden. Der bliver ikke fremsendt særskilte lejeopkrævninger. Lejer er forpligtet til at indbetale lejebeløbet ved forfald, uanset om lejer har modtaget opkrævning. Manglende eller forsinket betaling medfører, at adgangen til det lejede bliver spærret. Spærringen udløser et gebyr på kr. 100, der forfalder til betaling ved genetablering af adgangen til det lejede. Hvis lejen ikke tilmeldes automatisk PBS overførelse pålægges et faktureringsgebyr. Ved for sen betaling beregnes der morarente med 5 % af det skyldige beløb pr. påbegyndt måned. Såfremt det skyldige beløb overdrages til inkasso, er lejer forpligtet til at afholde alle omkostninger i forbindelse med dette. Hvert år den 1. januar reguleres den til enhver tid gældende leje svarende til den procentvise stigning nettoprisindekset har undergået fra 1. januar året før til den 1. januar i reguleringsåret, dog minimum 3 %.

Forrige

Hvorfor skal vi spise flere grøntsager?

Næste

Solrig ferie lige her

Relateret indhold