Er det tid til besøg hos ejendomsmægler?

Skribent: Share:

Er der nye tider på vej?

En ejendomsmægler har man brug for, når man er på et tidspunkt i sit liv, hvor det er tid til at se på andre boligmuligheder. Her ejendomsmæglere kan man se alle de muligheder, der er for at finde en bolig, der passer til lige netop de behov, man har. Det kan være, man er i en situation, hvor man skal sælge sin bolig. Det kan også være, at man er førstegangskøber og er på udkig efter sin allerførste ejerbolig.
Uanset hvad behovet er, så er det vigtigt, at man tager kontakt til en ejendomsmægler.

Salg af bolig

Hos Home kan man finde 52 gratis salgsfif, som allesammen er med til at gøre ens bolig mere værd. Alle 52 salgsfif er samlet i en folder, så det er nemt og overskueligt at gå til værks, hvis boligen enten trænger til en opstramning, eller man skal sælge sin bolig og selvfølgelig for den bedst mulige pris.
Hos Homes ejendomsmæglere landet over er det altid muligt at bestille en gratis salgsvurdering.
Hos Home findes en sælgerguide, der hjælper til at stille de rigtige spørgsmål – Hvem gør Hvad? Hvornår? Og Hvorfor? Det gør det lettere og meget mere overskueligt, når man står og skal sælge sin bolig.

Køb af bolig

Hos Home findes også et køberkartotek, som sikrer, at man bliver kontaktet, når lige netop den bolig, man er på udkig efter bliver sat til salg. Hos Home får man en personlig køberrådgivning, der skaber overblik, så man kommer igennem sit boligkøb på en overskuelig måde af professionelle specialister, der har stor erfaring inden for køb og salg af boliger. Det skaber tryghed, så man kan koncentrere sig om det, man plejer, uden at skulle bruge mange kræfter på alt det, som andre i mange tilfælde er meget bedre til.

Fælles for alle Homes ejendomsmæglere er, at man er sikker på at få de bedste vilkår for et godt og effektivt salg.

Forrige

Faldskærmsudspring og frit fald

 

Relateret indhold