Er det blevet for koldt på terrassen?

Skribent: Share:

Får du brug for et afbræk fra julemaden?

Vinteren er nu officielt startet, selvom vejret nu har været vinter-agtigt i en længere periode. Men det kolde vejr betyder også for mange at de ikke får brugt deres haver og terrasser så meget som man faktisk godt kunne, selvom der er vinter. Det skyldes at de ikke har noget til give varmen, en terrassevarmer. Her kommer der et godt bud på hvordan man kan få varmen i mens man sidder ude på terrassen og nyder en stjerneklar aften, med en ordentlig terrassevarmer. For at se udvalget af terrassevarmere følg linket her til varmelampe .

Infrarød varme

Man kender måske infrarød fra noget som var i mobiltelefoner helt i tidernes morgen. Men faktisk er infrarød varme også en teknologi der bruges i forbindelse med en terrassevarmer. Infrarød varme virker på den måde, ved at sende lys bølger afsted, med en så lav frekvens at det menneskelige øje ikke kan se farven, så kan disse bølger varme vores krop op. Fordelen ved denne form for terrassevarmer er at med infrarød varme kan man rimeligt præcist varme objekter, eller i dette tilfælde personer. Har man derimod en gasvarmer, så varmer den bare hele området op, og det kommer til at koster en masse spild-energi.

En anden smart egenskab ved den infrarøde terrassevarmer er at den bruge el. Det er el varme, hvilket er meget mere miljøvenligt end for eksempel gasvarme. El varme kan få sin elektricitet fra vind, vand eller sol energi som kommer fra naturen, hvis det er altså er der man får sin elektricitet fra, og på den måde er det med til at skønne klimaet. Derfor er el varme en af de bedste former for terrassevarmer man kan anskaffe sig.

Er du nu blevet helt varm på ideen om at have en lækker terrassevarmer ude på din terrasse så i kan kikke op på den smukke stjerneklare himmel en kold vinter aften, uden at fryse, så kik forbi Solamagicshop.com og se det store udvalg.

Forrige

Låsesmed til gode priser

Næste

Få luft under de kedelige vinger

Relateret indhold