Den tekniske forunderlige verden.

Skribent: Share:

Når elektronikken skaber et sikkert hjem

Som årtierne er gået, er der blevet mere og mere brug for at sikre sit hjem elektronisk, så der ikke kommer ubudne gæster. Det er desværre ikke alle, der kan kende forskel på, hvad der er dit, og hvad der er mit. Derfor finder mange det betryggende at sikre hjemmet med tyverialarm og overvågning.

Sensorer og overvågning

Et af de firmaer, der hjælper med at finde sikkerhed med elektroniske løsninger er Somfy, der hjælper mennesker med at få et mere komfortabelt liv med øget sikkerhed gennem deres Somfy Smart Home og Smart Living produkter. Læs mere her. Somfy forhandler hjemmesensorer og overvågningsløsninger, og via applikationen Tahoma kan man få direkte adgang til kameraer, mens man er på farten.

Gør livet lettere

Man kan gøre livet lettere med mange af de produkter, som Somfy forhandler. Det kan blandt andet være ved hjælp af klimastyring, hvor man kan købe timere, der automatisk slukker for radiatorer, eller man kan via en applikation regulere varmen i hjemmet. Somfy sælger også løsninger, der kan hjælpe med at åbne for garageporten, mens man sidder i garagen. På den måde kan man undgå regn og rusk, når porten skal åbnes manuelt. I det hele taget kan Somfy hjælpe dig med at effektivisere det elektroniske hjem ved at samle alle kontrollerne i en fjernbetjening. Somfy udbyder den enkle Somfy Telis fjernbetjening, der kan styre alle Somfy produkter fra én fjernbetjening.

Få et smart hjem

I det hele taget hjælper Somfy alle, der ønsker det, med at få et smart hjem. Man kan købe alt tilbehøret til det elektroniske hjem i deres webshops og forene det i et Smart Home, der kan styres via Tahoma og én enkelt fjernbetjening. Det er lige meget, om det er markiserne, belysningen eller garageporten, der skal åbnes eller lukkes for. Udover at beskytte hjemmet mod ubudne gæster, så kan Tahoma systemet også hjælpe med at spare på el og varme.

Somfy til både sommer og vinter

Hos Somfy kan man også købe terrassevarmere, der kan styres via Tahoma og fjernbetjeningen. På den måde kan havesæsonen forlænges, og terassen kan nydes også når solen er gået ned. Terassevarmerne har inkluderet et infrarødt varmelegeme, hvilket sikrer en højere energieffektivitet end hos almindelige terrassevarmere.

Forrige

Miljøet er mere end truet

Næste

Værd at vide som husejer

Relateret indhold