Den tekniske forunderlige verden.

Skribent: Share:

Den tekniske verden har indtaget os. Hjemmesensorer og overvågningsløsninger giver dig en følelse af fuldstændig tryghed. Fra røgdetektorer til kameraer og bevægelsessensorer, du kan slappe af og vide at dit hjem er trygt, uanset hvor du er. Timere kan automatisk slukke for radiatorer når du tager på arbejde, eller du kan skrue op for varmen via smarttelefonen for at få en varm velkomst.

Kontroller belysningen fra sofaen

Belysning spiller en vigtig rolle for stemningen i hjemmet. Traditionelt bliver belysningen styret med en simpel kontakt eller en lysdæmper. Resultatet er, at der ofte er for meget eller for lidt lys i lokalet. Ved at koble belysningen sammen med Somfy TaHoma kan du nemt styre lysniveauet fra din smartphone eller tablet.

Ved hjælp af appen på din smartphone kan du nemt tænde eller slukke for lyset, men det er også muligt at oprette scenarier. For eksempel automatisk at tænde for lyset i stuen, når solen går ned, eller slukke al belysning, når du forlader hjemmet.

læs mere her

Observation og overvågning med et trådløst alarmsystem

Når du er væk hjemmefra, er det vigtigt at dine ejendele overvåges trygt og sikkert. Det er derfor en god idé, at have udstyr installeret i dit hjem, som reagerer på, afskrækker og identificerer, ubudne gæster. Somfy tilbyder et komplet udvalg af produkter, som kan registrere bevægelser i og omkring dit hjem, samt give dig besked hvis noget sker. TaHoma kan kobles sammen med bevægelsessensorer og IP-kameraer for at beskytte dit hjem, mens du er væk.

Somfy tilbyder ikke bare intelligent udstyr til at forhindre indbrud. Andre problemer kan også detekteres med Smart Home pakken. For eksempel kan røgdetektorer og vandlækagesensorer kobles sammen med TaHoma.

Du kan etablere et intelligent hjem når som helst og i ethvert hjem. Start f.eks. med en Smart Home pakke til belysning, eller enkle RTS-modtagere til belysning og andet elektrisk udstyr. Vores systemer kan udvides, og TaHoma hubben kan kombineres med et bredt udvalg af Smart Home produkter som f.eks. Velux, Sonos og Philips Hue, der kan styres via Alexa & Google Home.

Forrige

Miljøet er mere end truet

Næste

Værd at vide som husejer

Relateret indhold