Badetøj i store størrelser

Skribent: Share:

Om en uge tager jeg til Kreta sammen med min veninde, jeg har derfor været ved at købe forskelligt tøj til ferien. Jeg manglede b. la. noget pænt badetøj, så jeg googlede lidt badetøj xxl og fandt et rigtig pænt sæt i blå og hvid, som jeg har købt. Jeg vil jo gerne se godt ud, når jeg skal på stranden og ligge ved poolen. Det kommer jeg i hvert fald til nu, hvor jeg har købt lækkert og smart badetøj i xxl.

expocosmetica-1314550_640

Jeg glæder mig faktisk for første gang nogensinde til, at vi se mig i bikini, da jeg ellers ikke viser mig offentligt i hverken badedragt eller bikini pga. min figur. Men det her badetøj, som jeg har købt mig sidder virkelig godt på min krop.

Nyt undertøj skulle jeg selvfølgelig også have med, så jeg fandt også undertøj store størrelser på nettet, som var sat gevaldigt ned. Jeg købte to sæt, et i rødt og et i sort og begge sæt med push up bh. Jeg er jo en ret kraftig pige, så jeg bliver nødt til at handle undertøj i store størrelser for at det kan passe mig. Det er jeg en smule ked af, for jeg har ind i mellem problemer med at finde tøj, som sidder godt på mig og som har en slankende effekt. Min veninde som jeg skal rejse sammen med er åleslank, så hun kan springe i hvad som helst. Så når jeg skal ligge ved siden af hende ved poolen eller på stranden vil jeg gerne se så slank ud som muligt

Forrige

Hvorfor ikke tage på livsstilsmesse og få inspiration

Næste

Sørg for at spise varieret i dag

Relateret indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *